Customer Data Platform B2B

Al jouw klantdata samengebracht tot één uniek klantbeeld.
De basis voor succesvolle marktbewerking.

Download de brochure

Groei start met het kennen en begrijpen van klanten.

Als zakelijk dienstverlener moet je meebewegen met de markt. Zien in welke markten je groeit of krimpt en ontdekken waar nieuwe kansen liggen. Dagelijks de prestaties van jouw organisatie meetbaar maken en verwerken in dashboards. Want nieuwe (marketing)acties zijn hiervan afhankelijk. En altijd schakelen tussen campagnes terwijl je zoekt naar de meest kansrijke doelgroepen. Want jouw diensten of producten passen nu eenmaal bij verschillende doelgroepen. Voor jou hoort dit alles erbij, maar wij weten dat het makkelijker kan.

In het Customer Data Platform B2B van Invenna breng je al jouw klantdata samen tot één klantbeeld. En met dat unieke klantbeeld maak je onder andere relevantere campagnes, sprekende analyses en heldere dashboards.

Ontdek het zelf!

[HORIZONTALE LIJN]

Jij bent in controle

Het platform heeft een flexibel datamodel waarmee je zelf databronnen verbindt en een uniek klantbeeld samenstelt. Zo ontsluit je eenvoudig miljoenen klantdata records, waarbij het niet uitmaakt als deze in verschillende bronnen of systemen staan. Ook wordt er altijd rekening gehouden met de aard van jouw dienstverlening. Bijvoorbeeld of die bestaat uit eenmalige orders of langlopende contracten.

Door het complete klantbeeld verdeel je klanten over de juiste segmenten. Voor elk segment richt je makkelijk customer journeys in en start je tot wel honderden campagnes tegelijk. Ook maak je marktpenetratie analyses, marktontwikkeling rapportages en dashboards voor marketing en sales. Snel, intuïtief en zonder programmeerkennis.

Voor zakelijke dienstverleners

Het Invenna Customer Data Platform voor B2B is voor alle zakelijke dienstverleners. Bestaat jouw klantenkring uit een combinatie van consumenten en bedrijven? Het platform biedt alle handvatten om die complexiteit te versimpelen. Verschillende financiële dienstverleners, automotive-leveranciers en zakelijke retailorganisaties maken al gebruik van Invenna.

Het platform is direct toe te passen. En omdat wij het onboarding traject zelf verzorgen, ben je ervan verzekerd dat wij je persoonlijk begeleiden en rekening houden met al jouw wensen.

Bekijk 12 CDP use cases

[HORIZONTALE LIJN]

Relevante cases

Relevante inspiratie

Ook jouw data samenbrengen en klanten (her)kennen?

Kom met ons in contact!