Onze service

Echt persoonlijke ondersteuning zoals het hoort.

Service is de sleutel.

Wij geloven dat onze platformtechnologie zo gebruiksvriendelijk is dat je er zelf mee aan de slag kunt. Maar komt er tijdens het gebruik toch veel op je af, dan helpen wij je graag!

Dit is waarom wij anders zijn: naast het leveren en implementeren van de software, staan onze consultants voor je klaar met echt persoonlijke ondersteuning. Samen kijken we naar wat er (nog) beter kan zodat jij het best presteert.

Ik kan hulp gebruiken!

[HORIZONTALE LIJN]

In vier stappen operationeel

Elke organisatie heeft eigen wensen en behoeften, dus niet elke samenwerking is hetzelfde. Om je toch een kijk te geven op hoe snel je operationeel kunt zijn, schetsen we het beeld van een algemeen proces: van kennismaking tot onboarding.

Stap 1
Het eerste gesprek

Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw business case(s), wensen en behoeften. We bespreken je successen en uitdagingen. En waar je onze kennis bij kunt gebruiken. Na afloop weet jij wat je van ons mag verwachten, wij wat jij nodig hebt.

Stap 2
Jouw journey

We bespreken wat er nodig is om de uitdagingen aan te pakken. Dit alles én jouw vragen en opmerkingen, verwerken we in een totaalplan. Is dit plan naar wens, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Zijn er aanpassingen nodig, dan gaan wij terug naar de tekentafel.

Bij de gesprekken die we voeren zijn vaak meerdere afdelingen betrokken. Bijvoorbeeld analyse, compliance, IT of marketing. Hoeveel gesprekken er nodig zijn, is afhankelijk van de complexiteit van je business case.

Stap 3
Werkafspraken

Zijn de verwachtingen en benodigdheden helder, dan leggen we de werkafspraken vast. Zo kent iedereen zijn rol en leggen we de basis voor een fijne samenwerking.

Stap 4
Samen aan de slag!

Na het vastleggen van de werkafspraken start de onboarding. Dit traject verzorgen wij zelf. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij je begeleiden, rekening houden met jouw specifieke situatie en met wat er is besproken.

Met ons kennismaken?

[HORIZONTALE LIJN]

invenna-website-over-ons-tekst-3.png

Meest gestelde vragen

Wij hebben de vragen die we het meest krijgen op een rij gezet en zo goed mogelijk beantwoord. Zo kan jij extra snel weer door. 

Bekijk de meest gestelde vragen