Miljoenen klantinteracties door journey orchestration voor Mediahuis

invenna-mediahuis-case-detail.png

Mediahuis is het afgelopen decennium flink gegroeid en verzamelde veel klantdata. Om elke (potentiële) abonnee zo persoonlijk mogelijk te benaderen, moeten ze weten wie zij zijn. Maar de verspreid opgeslagen klantdata en het ontbreken van een goed klantbeeld, staan dit ideaal in de weg. Gelukkig bood het Invenna Customer Data Platform voor B2C de oplossing.

Door een rijke historie en internationale overnames en partnerships, heeft Mediahuis veel klantdata in allerlei bronnen en systemen. Afdelingen als customer service, marketing en sales gebruiken deze gegevens. Samen hebben zij drie doelen: klanten goed helpen, gepast benaderen en lang binden. Maar hoe bereik je deze als klantdata verspreid zijn opgeslagen en je daardoor niet weet wie klanten zijn?

Het Invenna Customer Data Platform bracht alle databronnen samen en maakte één 360 graden, uniek klantbeeld van elke klant. Hiermee organiseert het mediabedrijf een klantcontact journey orchestration. Ze (her)kennen klanten en zien hoe zij 1-op-1 op campagne uitingen reageren.

Nu al meer dan 19 miljoen klantinteracties. Benieuwd naar meer?

In de complete visuele case geeft Mediahuis een kijk in hun datalandschap en de one-to-one customer engagement marketing campagnes. Met onder meer automatische en persoonlijke marketingcampagnes voor de merken. Ben je hier benieuwd naar, laat dan je gegevens achter. Daarna sturen wij je de case per e-mail toe.

Meer cases

WERKEN AAN JOUW SUCCESVERHAAL?


Jouw business case omtoveren tot een succesverhaal? Deze uitdaging gaan wij graag met je aan. Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.