KYC platform

Al jouw klant en -transactiedata samengebracht tot één uniek klantbeeld. De sterkste basis voor transactiemonitoring, remediation en alerting.

Download de brochure

Neem geen risico's. Weet met wie je zaken doet.

Als financiële instelling moet je voldoen aan verschillende wet- en regelgeving zodat je veilig zaken doet. Nog scherper op nieuwe klanten letten en ze voor de acceptatie screenen. En dagelijks de klantgegevens en transacties van bestaande klanten monitoren, en deze informatie volledig vastleggen en beschikbaar stellen. Want jij moet klanten altijd juist beoordelen en op elk moment de beste beslissing maken. Waarschijnlijk doe je dit alles al schakelend tussen allerlei bronnen, systemen en applicaties. Voor jou hoort dit erbij, maar wij weten dat het makkelijker kan.

In het Invenna KYC platform breng je al jouw klant- en transactiedata samen tot één uniek en compleet klantbeeld. En met dat unieke en complete klantbeeld pas je gemakkelijker transactiemonitoring, remediation en alerting processen toe.

Ontdek het zelf!

[HORIZONTALE LIJN]

Jij houdt controle

Het platform heeft een flexibel datamodel waarmee je zelf alle gewenste databronnen verbindt en een uniek klantbeeld samenstelt. Zo ontsluit je eenvoudig de gegevens en transacties van miljoenen klanten, waarbij het niet uitmaakt als deze in verschillende formats en in allerlei bronnen of applicaties staan. Ook vul je ontbrekende klantinformatie aan door geautomatiseerd met klanten te communiceren. Bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, post of andere online kanalen.

Door het complete klantbeeld handel je moeiteloos alerts af. Je verplaatst ze (onder andere) over autorisatie-lijnen, clustert ze en koppelt ze voor een evaluatie aan (externe) bronnen zoals het CRM, PEP- en sanctielijsten. Je bouwt dus altijd complete dossiers op. Oftewel: snel klantinformatie beoordelen en raadplegen en minder false positives.

invenna_kyc_video_still
kyc-740x920-1.png

Voor elke financiële instelling

Het Invenna KYC platform is voor alle financiële instellingen. Omdat het gericht is op transactiemonitoring, remediation en alerting, is het vooral geschikt voor banken, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Het platform is direct toe te passen. En omdat wij het onboarding traject zelf verzorgen, ben je ervan verzekerd dat wij je persoonlijk begeleiden en rekening houden met al jouw wensen.

Wat een KYC platform jou oplevert

[HORIZONTALE LIJN]

Relevante cases

Ook jouw data samenbrengen en klanten (her)kennen en monitoren?

Kom met ons in contact!