Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Over ons

Partner voor elke organisatie die meer rendement uit
(klant)data wil halen.

Jouw organisatie en klanten centraal

Het tijdperk van digitale transformatie vraagt om specialistische kennis over het ontsluiten van databronnen, realiseren van succesvolle customer journeys en samensmelten van on- en offline kanalen.

Wij helpen je antwoord te geven op de vraag welke klant, op welk moment, met welk aanbod en via welk kanaal benaderd moet worden. Met als doel om deze klant zo efficiënt mogelijk in waarde te vergroten of juist langer te behouden. En wij bieden de handvatten om dit ook echt in de praktijk te brengen.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

werken-aan-resultaat-over-ons-.jpg

Werken aan een klinkend resultaat

Invenna is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van data en insights. Wij werken voor de grootste organisaties in uiteenlopende branches, waaronder banken en verzekeraars, goede doelen, retail en media.

Wij praten graag over onszelf, want we zijn trots op wat wij dagelijks kunnen betekenen voor onze klanten. Maar we praten veel liever met jou; over jouw organisatie, ambities en uitdagingen. Samen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat morgen nog succesvoller wordt dan vandaag. Voor jou, en voor je klanten.

Laten we kennismaken

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Ook onderdeel van
The Data Agency

Invenna is onderdeel van The Data Agency; een groep van merken die gespecialiseerd is in technologie, data en analyse. Samen met de volgende merken ondersteunen wij bij de creatie van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data: