Invenna fuseert met Human Inference en creëert Customer Data Platform met Master Data Management technologie

16 jan. 2023
Team Invenna
detail-persbericht-invenna.png

Vandaag kondigen wij met trots de fusie met Human Inference aan. Door deze samenvoeging bieden wij als eerste in de Benelux een Customer Data Platform (CDP) met Master Data Management (MDM) technologie aan.

Human Inference biedt al meer dan 35 jaar softwareoplossingen voor datakwaliteit en Master Data Management technologie. Deze zijn gebaseerd op natuurlijke taalverwerking, fuzzy-logic technieken en een matching-engine die patronen herkent. Hiermee worden databases op een slimme manier gecontroleerd, gecorrigeerd en beheerd, door organisaties als de Belastingdienst, Politie en Stichting BKR.

Door de samenvoeging ontstaat er één unieke bedrijfsoplossing waarmee organisaties continu klanten, gegevens en personen herkennen, en deze informatie direct toepassen. Bijvoorbeeld voor risicobeoordelingen, maar ook in marketingcampagnes en -analyses. Omdat data centraal worden beheerd, bewaakt en gebruikt, blijven organisaties compliant en communiceren ze relevanter. Dit maakt Invenna-Human Inference het enige data platformbedrijf in de Benelux dat een CDP aanbiedt met MDM technologie voor o.a. CDD en Know Your Customer, IT en marketing.

Pieter Hallewas, directeur van Invenna en Human Inference: “Recent onderzoek door Gartner onderstreept de trend dat CDP en MDM technologieën naar elkaar toegroeien en bij voorkeur deel uitmaken van één platform. Wij merken ook dat steeds meer bedrijven complexe datastromen hebben waardoor zij behoeften hebben aan een sterke MDM oplossing die onderdeel vormt van hun CDP. Tot op heden was zo’n geïntegreerde oplossing niet beschikbaar. Door de samenvoeging en integratie bieden wij organisaties nieuwe mogelijkheden: van het vereenvoudigen van hun IT landschap en het verbeteren van de dienstverlening tot het verkleinen van bedrijfsrisico’s en relevantere klantcommunicatie.

MEER OVER DE MDM TECHNOLOGIE IN ONS CDP
Wat deze ontwikkeling precies inhoudt en wat het voor jou betekent, lees je terug op de nieuwe functionaliteitenpagina: Master Data Management. Via deze pagina neem je ook gemakkelijk contact met ons op voor als je de functionaliteit in actie wilt zien.