Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Invenna - als onderdeel van The Data Agency - ISO27001 gecertificeerd

19 april 2021, Pieter Hallewas.

The Data Agency heeft de ISO 27001 certificering voor al haar merken succesvol afgerond; een belangrijke certificering die betrekking heeft op het beheersysteem voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat na enkele jaren het veiligheidsbeleid geoptimaliseerd te hebben, Invenna zich vanaf heden, als onderdeel van The Data Agency, ISO 27001 gecertificeerd kan noemen.

Met het behalen van deze certificering maakt Invenna de volgende stap in informatiebeveiliging. Pieter Hallewas, managing director bij Invenna: “Voorheen had Invenna een Third Party Memorandum verklaring. Het datacenter waarvan wij gebruikmaakten voldeed al aan de ISO standaarden. Met de ISO 27001 certificering tonen wij, als onderdeel van The Data Agency, aan dat onze klanten verzekerd zijn van vaste procedures, interne controle en een strikt veiligheidsbeleid. Zij zijn dus vooral nóg meer verzekerd van geborgde processen.”

De certificering is een bekroning op de jarenlange inzet. Het is een nieuwe standaard en goede stap richting veiligheid en transparantie. Hallewas: “ISO 27001 zien wij als een symbool van zekerheid en vertrouwen voor al onze klanten. Wij kijken dan ook uit naar een nog efficiëntere samenwerking, waarbij wij klanten nog beter kunnen helpen met de eigen compliance processen.”.

Meer kennis