Invenna - als onderdeel van The Data Agency - ISO27001 gecertificeerd

19 apr. 2021
Pieter Hallewas
invenna-iso-header-1.jpg

The Data Agency heeft de ISO 27001 certificering voor al haar merken succesvol afgerond: een belangrijke certificering die betrekking heeft op het beheersysteem voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat na enkele jaren het veiligheidsbeleid geoptimaliseerd te hebben, Invenna zich vanaf nu, als onderdeel van The Data Agency, ISO 27001 gecertificeerd kan noemen.

Met het behalen van deze certificering maakt Invenna de volgende stap in informatiebeveiliging. Pieter Hallewas, directeur bij Invenna: “Voorheen had Invenna een Third Party Memorandum verklaring. Het datacenter waarvan wij gebruikmaakten voldeed al aan de ISO standaarden. Met de ISO 27001 certificering tonen wij aan dat onze klanten verzekerd zijn van vaste procedures, interne controle en een strikt veiligheidsbeleid. Zij zijn dus vooral nóg zekerder van geborgde processen.

De certificering is een bekroning op de jarenlange inzet. Het is een nieuwe standaard en goede stap richting veiligheid en transparantie. Hallewas: “ISO 27001 zien wij als een symbool van zekerheid en vertrouwen voor al onze klanten. Wij kijken dan ook uit naar een nog efficiëntere samenwerking, waarbij wij klanten nog beter kunnen helpen met de eigen compliance processen.

“ISO 27001 zien wij als een symbool van zekerheid en vertrouwen voor al onze klanten.