Eenvoudiger data verbinden, uitwisselen en toepassen. 

Om bedrijfsprocessen foutloos te kunnen uitvoeren, moet je op elk moment de juiste data kunnen verbinden, toepassen en uitwisselen. Er is een manier om dit snel, veilig en praktisch te regelen: API koppelingen. Deze zorgen ervoor dat (klant)data altijd, realtime beschikbaar zijn. In al je applicaties.

API koppelingen wisselen onderling de voor een proces benodigde (klant)data uit. Met de nadruk op benodigde (klant)data, want alleen de gewenste informatie wordt uitgewisseld. En het fijne van alles? Naast dat het een grote stap is in de richting van data minimalisatie, heb je om API’s te kunnen gebruiken geen specialistische kennis nodig.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Zelfstandig databronnen verbinden wordt makkelijker met het Invenna Customer Data Platform. Je koppelt en bewerkt zelf alle in- en uitgaande klantdata en houd controle over alle informatie. Je kunt dus direct met de data aan de slag. Het is geschikt voor allerlei (marketing)doeleinden en processen waarbij data eenmaal of meerdere keren (realtime) moet worden toegepast of uitgewisseld.

  • Zonder programmeerkennis (no-code) data verbinden, toepassen en uitwisselen.
  • De juiste klantdata in de applicaties die informatie nodig hebben.
  • Realtime data uitwisselen, eenmalig of meerdere keren.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen