The Data Agency versterkt haar positie in klantinzicht met de overname van Whooz

19 okt. 2023
Team Invenna and The Data Agency
nieuws-detail-persbericht-overname.jpg

The Data Agency kondigt trots de overname aan van Whooz, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in klantinzicht. Whooz wordt hiermee onderdeel van de The Data Agency groep.

Deze strategische overname versterkt de positie van The Data Agency in de markt voor klantinzicht, waardoor de organisatie haar groeiplannen in Nederland, België en Duitsland kan realiseren.

Frank de Beun, CEO bij The Data Agency zegt: "We zijn ontzettend blij onze nieuwe collega's van Whooz welkom te heten bij The Data Agency. Met de expertise van Whooz kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze positie in de markt versterken. De komende maanden zullen we gebruiken om Whooz als organisatie goed te laten landen in onze groep."

Arjan van den Akker, managing director van Whooz, geeft aan dat deze overname een perfecte match is: "In onze zoektocht naar een strategische partner voor de toekomst kwam The Data Agency als de meest geschikte partij naar voren. Onze dienstverlening sluit naadloos aan bij de activiteiten van The Data Agency. Ik draag met vol vertrouwen het stokje over aan het huidige management bij Whooz en The Data Agency en kijk ernaar uit om het groeipad van de organisatie op afstand te volgen."

Bezoek whooz.nl Bezoek thedataagency.nl