3 events in 3 weken: waar je Invenna dit najaar vindt

29 aug. 2023
Team Invenna
nieuws-detailafbeelding-3-events-in-3-weken.jpg

In het najaar van 2023 maken wij een korte (internationale) tour, want in slechts 3 weken tijd vind je ons op 3 belangrijke evenementen: DMEXCO, Vakdag Fondsenwerving en Marketing Automation Software Event. Tijdens deze evenementen ontdek je onze platformen en leer je alles over de platformtechnologie die erachter schuilt. De ideale momenten om te verkennen wat wij doen en voor wie wij dit doen.

Digital Marketing Expo & Conference (DMEXCO) - Keulen, Duitsland
Op woensdag 20 en donderdag 21 september reizen wij af naar Keulen voor DMEXCO, het grootste digitale marketing- en tech-evenement in de Benelux. Hier zijn wij niet alleen, maar staan we samen met Global Group op de DialogArea in Halle 8, plekken A010 / B013. Ook delen wij onze expertise via een korte presentatie op de speciale DialogStage.

Vakdag Fondsenwerving – Utrecht
Op dinsdag 26 september bundelen wij onze krachten met EDM en GeoMarktprofiel tijdens de Vakdag Fondsenwerving in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement is speciaal voor fondsenwervers en non-profitorganisaties en biedt een dag vol leerzame sessies en netwerkmomenten.

Met onze extra grote stand op de plekken 7 en 8 zijn wij niet te missen. Als kers op de taart vertellen Inge Meijer van Rode Kruis Nederland en onze managing consultant Bas Cuperus hoe het Rode Kruis, met ons Customer Data Platform (CDP) en de diensten van EDM en GeoMarktprofiel, de overstap maakte naar datagedreven fondsenwerving. In nog geen 40 minuten delen zij veel praktijkvoorbeelden, zodat je geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Er zijn nog enkele meeting slots beschikbaar. Plan een 1-op-1 gesprek met ons in

Marketing Automation Software Events (MASE) - Rotterdam
Op donderdag 5 oktober organiseert 100%EMAIL het Marketing Automation Software Event, met als thema 'Best of Breed vs. Best of Suite'. Wij zijn een van de organisaties die tijdens dit evenement in de schijnwerpers staan.

In de middag vertelt managing consultant Bas Cuperus alles over de platformtechnologie. Hij legt uit hoe onze platformen werken, geeft praktijkvoorbeelden en deelt klantsuccessen. Hij focus o.a. op:

  • Hoe we de klantervaring verbeteren via hyperpersonalisatie;
  • Hoe we de klantbetrokkenheid automatiseren;
  • Hoe we klantgedrag benutten voor gerichte interacties.

Na het evenement is er een netwerkborrel met alle ruimte om ons persoonlijk te spreken en uit te dagen. Wil jij erbij zijn? Meld je dan gratis aan via deze link.