Automatische remediation

Automatiseer klantcommunicatie en vul ontbrekende informatie aan.

Download de KYC-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Maak klantinformatie compleet en neem de beste beslissingen.

Niet iedereen wil bij het eerst contactmoment veel informatie delen. Ook al is dit begrijpelijk, het levert jou problemen op. Want zonder de voor een beoordeling belangrijke informatie, vorm jij geen duidelijk klantbeeld en kun je klanten onmogelijk accepteren of behouden.

Om slim en met gevoel voor privacy meer te weten te komen van klanten, is geautomatiseerde klantcommunicatie het beste vertrekpunt. Zo vraag je via snel opvolgende communicatiemiddelen alle belangrijke informatie uit, terwijl je rekening houdt met de wensen van klanten. En is je doel bereikt en een dossier compleet, dan zet je de processen stop. Zo simpel kan het zijn.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

In het Invenna KYC platform richt je geautomatiseerde klantcommunicatie in. En het maakt niet uit of het gaat om een e-mail, telefoongesprek, post of andere online communicatie. Het platform is erop gericht om ontbrekende informatie aan te vullen en samen te brengen, zodat je vertraging in het transactiemonitoringsproces voorkomt en de beste beslissingen neemt. Hiermee wordt het remediëren van klanten een standaard bedrijfsproces dat nauwelijks om aandacht vraagt.

  • Geautomatiseerde klantcommunicatie die bij klanten past.
  • Richt acties in en vul klantinformatie aan.
  • Voorkom vertraging en neem de beste beslissingen.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen