Audit trail en reporting

Genereer automatisch een audit trail en signaleer realtime verdachte transacties.

Download de KYC-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Leg belangrijke informatie vast en handel compliant.

Laten we er niet omheen draaien: zonder compliancy geen business. Maar naast dat je aan alle verplichtingen en wet- en regelgeving moet voldoen, moet je ook aantonen dat je alles doet om klanten correct te beoordelen en juist te handelen. Dit maakt een complete audit trail onmisbaar. Want met een audit trail waarin alle klantinformatie, alerts en beoordelingen worden vastgelegd, signaleer je sneller verdachte transacties en geef je instanties de informatie die zij eisen. Zo komt een 100% compliant organisatie binnen handbereik.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Het Invenna KYC platform biedt één centrale plek voor al je beoordelingen en het vastleggen van informatie. Het genereert een volledige audit trail van alle gegevens, acties en wijzigingen, die op elk moment via een dashboard is in te zien. Inclusief date-timestamp en contacthistorie, en met complete transactiemonitoring en realtime analyses. Op deze manier monitor en rapporteer je gemakkelijk (over) elk KYC-proces en geef je instanties de inzage die zij kunnen eisen.

  • Genereer een audit trail van alle aanwezige informatie.
  • Gebruik flexibele dashboards en rapportages voor meer inzichten.
  • Houd grip en monitor elk KYC-proces.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen