Alert management

Configureer regels en wijzig, verscherp en classificeer alerts.

Download de KYC-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Accepteer en behoud klanten die voldoen aan jouw eisen.

Nieuwe klanten verwelkom je het liefst met open armen. En eenmaal klant wil je uitgaan van het beste. Maar deze doorgaans normale denkwijze is voor financiële instellingen te vrijblijvend. Jij moet namelijk continu weten welke risico‘s je loopt in deze nieuwe klantrelatie.

Door zelf risico’s vast te stellen en de vrije hand te hebben in het bepalen, wijzigen en verscherpen van monitoringsregels, weet je zeker dat je alleen de klanten accepteert en behoudt die voldoen aan jouw eisen. Je voorkomt onnodige alerts en monitort klanten beter. De basis om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en tegelijkertijd jouw transacties zo efficiënt mogelijk te monitoren.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Met het Invenna KYC platform beweeg je flexibel met wet- en regelgeving mee zodat je succesvol elke (nieuwe) klant en zijn transacties monitort. In het platform configureer, verscherp en test je zelf ingestelde regels zodat alerts beter te managen zijn. Daarbovenop classificeer je deze alerts en leg je prioriteiten vast waardoor jij altijd de controle houdt. En omdat wij weten hoe belangrijk een audit trail is: alle documentatie over alerts en rules wordt op één centrale plek bewaard en beschikbaar gesteld. Samen met alle gegevens over de afhandeling van jouw alerts. Zo ben en blijf jij compliant.

  • Manage alerts sneller en beter, op basis van eigen regels.
  • Verminder false positives en focus op echte risico’s.
  • Inzicht in elk onderdeel van het KYC proces. Van de eerste en tweede lijn tot en met de FIU.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen