Alert handling

Houd overzicht van alle alerts en maak beslissingen op basis van alle beschikbare informatie, ongeacht de herkomst.

Download de KYC-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Het snelst, best en meest efficiëntst alerts afhandelen. 

In jouw business zijn risico’s onoverkomelijk. Hoe je ze afhandelt en beperkt is waar je het verschil maakt.

De ontelbare alerts om over te beslissen beoordeel je het snelst en efficiëntst als ze beschikbaar zijn in één overzichtelijk systeem. En bevat dat systeem ook alle relevante klantdata, dan ontstaat er een nog helderder beeld van elk potentieel risico. Dit betekent dat je onjuiste beoordelingen voorkomt en je alleen klanten accepteert en behoudt die voldoen aan jouw eisen. Goed voor jou, nog beter voor je compliancy.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

In het Invenna KYC platform handel je alerts snel af via de intuïtieve user interface. Hierin is alle voor de beoordeling relevante informatie direct beschikbaar. Ook zie je hoe alerts zijn geclassificeerd zodat je weet welke prioriteit hebben. Je bespaart dus niet alleen tijd, maar je weet ook zeker je de beste, goed onderbouwde beslissing maakt. En natuurlijk wordt dit alles vastgelegd zodat je compliant blijft en dit via de centraal bewaarde audit trail kunt aantonen.

  • Gemakkelijk alerts afhandelen in de intuïtieve UI.
  • Prioriteer alerts op basis van classificatie.
  • Beoordeel goed, neem de juiste beslissing.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen