Uniek klantbeeld

Ken en begrijp klanten door klantdata samen te brengen.

Download de CDP-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Door meer klantkennis een voorsprong op anderen.

Jouw dienstverlening is afhankelijk van de wensen en behoeften van klanten. Dit klinkt misschien als een open deur, maar niet iedereen is zich bewust van het verband tussen het samenbrengen van klantdata en het leren kennen en begrijpen van klanten.

Met inzicht in het gedrag en de voorkeuren van al je klanten, verbeter je klantprocessen, verleen je persoonlijkere service en maak je elke klantcommunicatie relevanter. Het biedt de houvast die nodig is om jezelf te onderscheiden van anderen en nog meer uit te blinken. En juist dit is in het huidige, digitale tijdperk onmisbaar.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Of je nu gebruikmaakt van enkele of tientallen klantsystemen en of je nu over duizenden of miljoenen klantdata records beschikt: het Invenna Customer Data Platform voor B2C brengt jouw klantdata samen en combineert alle informatie tot één uniek klantbeeld. En dat niet alleen, het is ook mogelijk om je klantdata te corrigeren en toe te voegen. Denk aan een controle op de datakwaliteit of het aanvullen van informatie over de gezinssamenstelling, woning en opleiding van jouw klanten. Omdat wij klantkenmerken kunnen toevoegen, wordt jouw klantdata nog completer. En zo maak jij altijd de beste beslissing.

  • Combineer alle klantdata tot één uniek klantbeeld.
  • Controleer klantdata, voeg klantinformatie toe en laat je klantkennis groeien.
  • Verbeter je klantinzichten en maak de beste beslissingen.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen