Marketing automation

Start (geautomatiseerde) campagnes die bij klanten passen, via elk gewenst kanaal.

Download de CDP-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Geautomatiseerde campagnes met een persoonlijke twist. 

Om (potentiële) klanten op de hoogte te houden en te activeren, richt je dagelijks allerlei marketingcampagnes in. Je bent vast al goed op weg, maar de kans is groot dat je één ingrediënt voor nog relevantere campagnes mist: het unieke klantbeeld.

Het unieke klantbeeld geeft je zicht op de behoefte van elke klant waardoor je marketingactiviteiten nog beter afstemt. Het zorgt ervoor dat je altijd de juiste boodschap, op het beste moment, en via het meest geschikte kanaal overbrengt. Voor een persoonlijke en impactvolle klantbeleving. Volledig geautomatiseerd.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

In het Invenna Customer Data Platform verbind je alle klantdata met elk on- en offline kanaal dat je gebruikt. Gemakkelijk en zonder programmeerkennis. En via de marketing automation functionaliteit in het platform, richt je voor elk segment customer journeys in en start je tot wel honderden campagnes tegelijk. Van terugkerende tot trigger gebaseerde campagnes, en via app, website, dm en e-mail tot crosschannel. Jij doet dit eenmalig, het platform regelt de rest.

  • Automatiseer elke customer journey.
  • Personaliseer al je boodschappen.
  • Plan, manage en structureer honderden campagnes tegelijk.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen