Dit najaar staan wij in 3 weken tijd op 3 grote evenementen. Ontdek waar je ons vindt en plan alvast een 1-op-1 gesprek >

Rijke klantprofielen

Maak beslissingen op basis van de meest complete klantinformatie. Met zakelijk Nederland als referentie.

Download de CDP-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Een sterkere klantrelatie door betere klantkennis.

De beste dienstverlening lever je als je weet wie je klanten zijn. Maar wat veel organisaties zich niet realiseren, is dat het leren kennen van klanten in verband staat met het samenbrengen van klantdata.

Door alle klantdata samen te brengen krijg je inzicht in het gedrag en de voorkeuren van elke klant. Je leert ze veel beter kennen en begrijpen. Dit helpt je de service te verbeteren, relevanter met ze te communiceren en hun gedrag te voorspellen.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Met het Invenna Customer Data Platform voor B2B gebruik je klantdata beter. Zelfs als deze informatie in verschillende bronnen en systemen staan. Het platform herkent elke klant en maakt alle informatie bereikbaar via het unieke klantbeeld. Maar hierbij gaat het niet alleen om jouw klantdata: het is ook mogelijk om klantinformatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over de branche waarin jouw klant actief is, de bedrijfsgrootte en de UBO-structuur. Omdat wij zakelijk Nederland als referentie beschikbaar hebben, wordt jouw klantdata nog completer. En zo maak jij altijd de beste beslissingen.

  • Combineer alle klantdata tot één uniek klantbeeld.
  • Voeg klantinformatie toe en laat je klantkennis groeien.
  • Complete klantinformatie voor de beste beslissingen.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen