Regie en personalisatie

Stel het unieke klantbeeld centraal in al je kanalen en personaliseer al je communicatie.

Download de CDP-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Persoonlijkere zakelijke communicatie voor een hoger resultaat.

Wat de B2C en B2B markten met elkaar gemeen hebben? Je hebt te maken met mensen die eigen voorkeuren en behoeften hebben. Dus dat personalisatie alleen thuishoort in B2C-marketing, daar is geen sprake van.

Je wilt zakelijke klanten goede redenen geven om voor jou te blijven kiezen. Door al je communicatie een persoonlijk tintje te geven en de wensen en behoeften van contactpersonen uit te lichten, geef je ze nog meer het gevoel betrokken te zijn, en verhoog je de klanttevredenheid en het resultaat.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Op basis van het unieke klantbeeld in het Invenna Customer Data Platform voor B2B, personaliseer je elk zakelijk communicatiemoment. Van traditionele brieven en e-mails, tot webpagina’s. En je bent ervan verzekerd dat dit écht persoonlijk is, want door het unieke klantbeeld ben je op de hoogte van alle voorkeuren en behoeften van jouw klanten. Hierdoor sluiten al je boodschappen perfect aan, wat zorgt voor betere resultaten.

  • Personalisatie op basis van het unieke klantbeeld.
  • Altijd passend zakelijk klantcontact.
  • Hogere klanttevredenheid en betere resultaten.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen