Campagne management

Richt en start (geautomatiseerd) campagnes en deel uitgebreid de resultaten.

Download de CDP-brochure Zie deze functionaliteit in actie

Campagnes die echt bij jouw klanten passen.

Elke dag ontwikkel je content en campagnes waarmee je (potentiële) klanten op de hoogte wilt houden en activeren. Maar echt relevantere campagnes ontwikkel je pas als je weet waar klanten behoefte aan hebben. Met een uniek klantbeeld krijg je hier zicht op en stem je marketingactiviteiten beter af. Zo zorg je ervoor dat de juiste boodschap, op het beste moment, en via het meest geschikte kanaal bij elke klant terechtkomt.

[HORIZONTALE LIJN]

webafbeelding-740x920-functionaliteiten.png

Het Invenna Customer Data Platform voor B2B verbindt al jouw klantdata met alle on- en offline kanalen die je gebruikt. Via de Marketing Automation functionaliteit in het platform, richt je voor elk segment customer journeys in en start je tot wel honderden campagnes tegelijk. Van terugkerende tot trigger gebaseerde campagnes, en via app, website, dm, e-mail tot crosschannel. Jij doet dit eenmalig, het platform regelt de rest.

  • Automatiseer elke customer journey.
  • Personaliseer al je boodschappen.
  • Plan, manage en structureer honderden campagnes.

[HORIZONTALE LIJN]

Een koppeling met elke bron en kanaal.

Jij gebruikt allerlei bronnen en kanalen, wij zorgen ervoor dat de Invenna dataplatformen hiermee verbinden. Bekijk het overzicht van alle connectoren waar wij mee werken.

Bekijk alle koppelingen