Het vernieuwde invenna.nl staat live!

05 jan. 2023
Team Invenna
detail-website-lancering.png

Omdat Invenna groeit en onze platformen in ontwikkeling zijn, werkten wij de afgelopen maanden aan een nieuwe website die nog beter bij ons past en in begrijpelijke taal uitlegt wat jij met onze platformtechnologie kunt en bereikt. Zo vind je er informatie over onze platformen, download je er allerlei inspiratiematerialen en lees je er klantcases waar wij trots op zijn.

Onze platformen
In ons Customer Data Platform breng je al jouw klantdata samen tot één klantbeeld. En met dat unieke klantbeeld maak je onder andere relevante campagnes, sprekende analyses en heldere dashboards. Op de platformpagina Customer Data Platform b2c lees je meer over de functionaliteiten die passen bij organisaties die zich focussen op consumenten. Op de platformpagina Customer Data Platform b2b juist alles over de functionaliteiten die aansluiten op een zakelijke dienstverlening (of een combinatie van bedrijven en consumenten).

Wat in 2021 begon met de ontwikkeling van een module voor financiële instellingen, is uitgegroeid tot een nieuw platform: het Invenna KYC platform. Hierin breng je al jouw klant- en transactiedata samen tot één uniek en compleet klantbeeld waarmee je gemakkelijker transactiemonitoring, remediation en alerting processen toepast. Op de platformpagina KYC platform lees je er alles over.

Inspiratie
Op de inspiratiepagina verzamelden wij allerlei materialen waarmee je meer leert over en geïnspireerd raakt door platformtechnologie. Van brochures tot infographics en van webinars tot blogs. En het fijne: in 2023 komen er een boel nieuwe inspiratiematerialen bij.

Cases
Niets spreekt meer dan de succesverhalen van klanten. Wij begrijpen dan ook dat je wilt weten wat wij voor organisaties betekenen. Daarom worden onze cases vaker uitgelicht: van een eigen menu-item 'Cases' en op de homepagina tot op (relevante) platformpagina’s. Ze zijn niet te missen.

Bekijk de platformen Download inspiratiematerialen Ontdek onze cases