Nieuw: Compliance as a Service. Voldoe aan het AFM light-beheerder registratieregime en blijf compliant. Lees meer >

Compliance as a Service: voldoe
aan het AFM light-beheerder
registratieregime en
blijf compliant.

Volledige ontzorging, op alle facetten van het registratieregime.  

Nederlandse banken en beleggingsinstellingen hebben een AFM-vergunning of -registratie nodig om zaken te mogen doen. Hiermee tonen zij aan dat ze voldoen aan de AIFM-richtlijn. Of er een vergunning of registratie nodig is, is afhankelijk van de bezittingen die zij voor klanten beheren. Wordt er voldaan aan de vrijstellingsvoorwaarden van het registratieregime, dan zijn ze in termen van de AFM een light-beheerder.

Light-beheerders moeten voldoen aan allerlei verplichtingen en wet- en regelgeving. Maar het compliant maken en houden van een light-beheerder organisatie is een uitdaging die zijzelf niet zomaar op zich kunnen nemen. Het levert namelijk een boel uitzoekwerk en taken op, wat veel tijd kost. Dit terwijl snel handelen belangrijk is, want zonder compliancy geen business.

Daarom hebben wij de handen ineengeslagen met de in governance, risk en finance gespecialiseerde consultancy kantoren Assets Only en Reply Avantage. Samen ontzorgen wij financiële instellingen op alle facetten van het registratieregime. Van Wwft beleid tot transactiemonitoring. Zo zijn zij binnen enkele weken compliant en lopen ze geen enkel risico.

Hoe wij precies ontzorgen en wat wij uit handen nemen, en wat de voordelen zijn van Compliance as a Service, is terug te lezen in de brochure.

Download nu de brochure