Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Marketing automation

Volledige personalisatie voor een optimale
omnichannel klantbeleving. 

Speel in op de behoeften van iedere unieke klant.

Marketing automation is een belangrijk, vaak zelfs essentieel hulpmiddel om bestaande en potentiële klanten te voorzien van content die voor hen relevant is. Met meer kennis over jouw klant kun je marketingactiviteiten beter afstemmen en content ontwikkelen waar behoefte aan is. In dit proces is een belangrijke rol weggelegd voor het Customer Data Platform van Invenna; het maakt mogelijk dat de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal, bij de juiste klant terechtkomt. Marketing automation realiseert volledige personalisatie voor een optimale omnichannel klantbeleving.

[HORIZONTALE LIJN]

module-engage.svg

De regie in eigen hand

Met Invenna Engage bereik je klanten middels alle on- en offline kanalen en richt je eenvoudig campagnes in. Gebruik triggers of events en speel in op de actuele behoeften van elke klant. Stuur alle on- en offline kanalen aan in geautomatiseerde customer journeys en realiseer volledige personalisatie voor een optimale klantbeleving. Met Invenna laat je klanten zelf hun reis bepalen en zorg je voor relevante content op het juiste moment, op de juiste plaats.

  • Personaliseer al je boodschappen.
  • Gemakkelijk campagnes plannen, managen en structureren.
  • Customer journeys volledig automatiseren.
  • Maak gebruik van triggers en events.
  • A/B-testen.

[HORIZONTALE LIJN]

De service van Invenna

De persoonlijke service van Invenna

De analisten, data engineers, data scientists en consultants van Invenna beheren al enkele jaren de klantinzichten van organisaties in diverse branches. Zij werken dagelijks met het platform en zijn daardoor in staat om uiteenlopende data vraagstukken te beantwoorden, waaronder hoe je de best presterende audiences kunt samenstellen en een sterke datastrategie kunt opstellen.

Lees meer

Andere features

Relevante klantcases