Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Data engineering

In enkele klikken alle (ongestructureerde) datasets
omgezet naar een compleet klantbeeld.

Al jouw data toegankelijk en op orde. Nu en in de toekomst. 

De hoeveelheid data waarover jouw organisatie beschikt neemt toe. Dit geldt helaas ook voor de versnippering van deze data. Voor de creatie van een volledig en actueel klantbeeld is het essentieel dat alle informatie wordt samengebracht en altijd beschikbaar is. En dat is een opgave, want door de jaren heen verzamelen organisaties veel informatie waardoor datasets al snel ongestructureerd en soms zelfs onvindbaar worden. Het Customer Data Platform van Invenna doorbreekt (data) silo’s en geeft jou controle over alle in- en uitgaande datastromen.

[HORIZONTALE LIJN]

module-engineer.svg

Zelf aan de knoppen draaien

Met Invenna Engineer breng je alle beschikbare datasets samen, ontsluit je elke bron en elk kanaal en kun je eenvoudig no-code ETL processen bouwen. Je bent onafhankelijk van legacy systemen en de snelle engine is gemaakt in de meest moderne ontwikkelomgeving.

  • Aggregeer data uit alle touchpoints; van DHW, CRM en DMP data tot tags en SDK’s.
  • Data ophalen via elke gewenste vorm; van API, FTP tot Flatfile.
  • Het eenvoudig no-code bewerken van bestanden.
  • Alle (klant)data valideren en eventueel aanvullen.
  • Richt structureel processen in en manage je workflow.

[HORIZONTALE LIJN]

De service van Invenna

De persoonlijke service van Invenna

De analisten, data engineers, data scientists en consultants van Invenna beheren al enkele jaren de klantinzichten van organisaties in diverse branches. Zij werken dagelijks met het platform en zijn daardoor in staat om uiteenlopende data vraagstukken te beantwoorden, waaronder hoe je de best presterende audiences kunt samenstellen en een sterke datastrategie kunt opstellen.

Lees meer

Andere features

Relevante klantcases