Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Centraal klantbeeld

Een beter en compleet beeld van al je klanten door
de combinatie van klantinformatie en
datamatching technieken. 

Een hoger resultaat door betere klantinzichten. 

Je dienstverlening is afhankelijk van de wensen en behoeften van klanten. Dit klinkt als een open deur, maar veel organisaties zijn zich niet bewust van het belangrijke verband tussen het samenbrengen van alle (klant)data en het leren kennen van klanten.

Met inzicht in klantgedrag en –voorkeuren leer je klanten kennen en begrijpen. Hiermee kun je gerichter service verlenen, relevanter met klanten communiceren en klantgedrag voorspellen. Het Customer Data Platform van Invenna biedt de mogelijkheid om klantdata nog beter en vollediger te gebruiken en combineert bestaande én nieuwe data tot het beste klantbeeld.

[HORIZONTALE LIJN]

module-customer-dna.svg

Jij hebt goud in handen

Met Customer DNA combineer je alle beschikbare klantinformatie en vorm je een compleet en 360 graden klantbeeld. Daarnaast kun je eigen (first-party) klantdata corrigeren en belangrijke klantmomenten zoals een verhuizing direct verwerken door de datakwaliteit oplossing van EDM, en data aanvullen met de landelijke segmentatie data van GeoMarktprofiel. Door klantkenmerken zoals gezinssamenstelling, woning, opleiding en welstand toe te voegen aan je klantdata, kun je een nog completer beeld vormen. Dit stelt je in staat om het klantinzicht te verbeteren, je klantkennis te laten groeien en klantsegmentaties en –voorspellingen nog nauwkeuriger en krachtiger te maken.

  • Combineer alle (data)bronnen tot één uniek klantbeeld.
  • Controleer de kwaliteit van je data.
  • Krijg meer inzicht in klanten en laat je klantkennis groeien.
  • Verhoog de klanttevredenheid en –loyaliteit.

[HORIZONTALE LIJN]

De service van Invenna

De persoonlijke service van Invenna

De analisten, data engineers, data scientists en consultants van Invenna beheren al enkele jaren de klantinzichten van organisaties in diverse branches. Zij werken dagelijks met het platform en zijn daardoor in staat om uiteenlopende data vraagstukken te beantwoorden, waaronder hoe je de best presterende audiences kunt samenstellen en een sterke datastrategie kunt opstellen.

Lees meer

Andere features

Relevante klantcases