Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

API management

Laat API koppelingen het werk voor je doen en
onderling de benodigde data uitwisselen.

Wissel eenvoudig data uit. Intern en extern.

(Klant)data speelt een steeds belangrijkere rol in bedrijfsprocessen. Voor een foutloze uitvoering van de processen is het noodzakelijk dat deze op ieder moment de juiste, actuele data kunnen toepassen. API koppelingen vormen hierin een belangrijke sleutel; het is de enige manier om dit snel, veilig en praktisch in te regelen. De koppelingen wisselen onderling uitsluitend de benodigde data voor een proces uit. En het fijne van dit alles? Om hiervan gebruik te maken heb je geen specialistische kennis nodig.

[HORIZONTALE LIJN]

module-api-hub.svg

Alle data, altijd en overal beschikbaar.

Met Invenna API hub krijg je alle tools en technologie aangereikt voor het zelfstandig verbinden van elke denkbare bron. Het voordeel is dat je ook direct met de data aan de slag kunt. Koppel, bewerk in- en uitgaande data en houd controle. De API hub kan worden toegepast voor marketingdoeleinden en processen waarbij data eenmalig of enkele keren realtime moet worden uitgewisseld of ingezet.

  • No-code (klant)data ophalen en verzenden.
  • Gegarandeerd de juiste klantdata in applicaties die informatie nodig hebben.
  • Wissel realtime data uit, eenmalig of meerdere keren.
  • Ook geschikt voor processen die niet marketing gerelateerd zijn.

[HORIZONTALE LIJN]

De service van Invenna

De persoonlijke service van Invenna

De analisten, data engineers, data scientists en consultants van Invenna beheren al enkele jaren de klantinzichten van organisaties in diverse branches. Zij werken dagelijks met het platform en zijn daardoor in staat om uiteenlopende data vraagstukken te beantwoorden, waaronder hoe je de best presterende audiences kunt samenstellen en een sterke datastrategie kunt opstellen.

Lees meer

Andere features