Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Analyse en inzicht

Breng je klantgroepen in kaart, begrijp waar en wanneer
on- en offline samenkomen en richt probleemloos 
customer journeys in.

Leer je klanten kennen en weet wat ze willen.

Laat je data leven en geef je klanten een gezicht. Verklaar en voorspel gedrag en zorg zo voor een hogere relevantie en beter resultaat. Want weten wie je klanten zijn en wat ze bezighoudt, is de eerste stap naar succesvollere campagnes en het bieden van de beste klantervaring.

De prestaties van je organisatie vallen of staan met de juiste data en de mogelijkheid om deze informatie om te zetten in bruikbare inzichten. Het Customer Data Platform van Invenna ondersteunt dit proces en zorgt er niet alleen voor dat jouw data op orde blijft, maar maakt het ook mogelijk om klantdata te analyseren en direct bruikbare inzichten te creëren.

[HORIZONTALE LIJN]

module-insights.svg

Van inzicht naar slagkracht

Invenna Insights geeft je alle handvatten om jouw data om te zetten in concreet resultaat. Identificeer topklanten, definieer klantsegmenten, bepaal het Best Next Offer, signaleer tijdig potentiële opzeggers of uitstromers. Gebruik R of Python en ontdek patronen, geef jouw acquisitie, upselling en cross selling of retentie een boost. Miljoenen records tellen, selecteren en segmenteren in seconden, en het naadloos omzetten van selecties in campagnes.

  • Maak nieuwe variabelen.
  • Definiëren gemakkelijk triggers.
  • Creëer (klant)segmentaties.
  • Pas modellen toe zoals next best action, churn en LTV.
  • Een overzichtelijke weergave via dashboarding en reporting.

[HORIZONTALE LIJN]

De service van Invenna

De persoonlijke service van Invenna

De analisten, data engineers, data scientists en consultants van Invenna beheren al enkele jaren de klantinzichten van organisaties in diverse branches. Zij werken dagelijks met het platform en zijn daardoor in staat om uiteenlopende data vraagstukken te beantwoorden, waaronder hoe je de best presterende audiences kunt samenstellen en een sterke datastrategie kunt opstellen.

Lees meer

Andere features

Relevante klantcases