Bereik marketingdoelen en maak analysewerk makkelijker met een CDP. Ontdek meer >

Compliance as a Service

Voldoe aan het AFM light-beheerder registratieregime
en blijf compliant.

Download de brochure

U moet voldoen aan de eisen en regels van de AFM en AIFM-richtlijn. Dit betekent dat uw business valt of staat met het houden aan verplichtingen die te maken hebben met onder andere kapitaal, risico- en liquiditeitsbeheer. Ook uw succes is hiervan afhankelijk, want de klanten die voor u kiezen moeten erop kunnen vertrouwen dat u eerlijk werkt.

Bij het compliant maken en houden van een organisatie komt een boel kijken. Zonder in details te treden: u moet erg veel kennis en tijd vrij hebben om dit zelf te kunnen regelen. En laat vooral tijd datgene zijn wat schaars is.

Met Compliance as a Service zorgen de in governance, risk en finance gespecialiseerde consultancy kantoren Assets Only en Reply Avantage, en (KYC-)softwareleverancier Invenna ervoor dat u snel compliant bent en voldoet aan het AFM registratieregime. Wij ontzorgen van a tot z, zodat u zich volledig kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden. 

Neem direct contact op

Hoe wij ontzorgen

invenna-corporate-website-caas-dienst-image.jpg
invenna-corporate-website-caas-brochure-image.jpg

Brochure: de snelle route naar compliancy

Wij vertellen graag over hoe wij onze ervaring en expertise inzetten om uw organisatie compliant te maken. Daarom hebben wij alles over waar u aan moet voldoen, wat wij uit handen nemen en wat de voordelen zijn van Compliance as a Service, in een downloadbare brochure gegoten. Zo ontdekt u alle mogelijkheden en bepaalt u gemakkelijker of de service bij u past.

Vraag de brochure aan

Krijg een gratis organisatieanalyse

Met een organisatieanalyse kijken wij naar wat er moet gebeuren om uw organisatie compliant te maken en houden. Zo weet u direct waaraan u nog moet werken en welke stappen u nog moet zetten.

Maak gebruik van onze tijdelijke actie en vraag een gratis organisatieanalyse aan, en kom te weten hoe de compliancy van uw organisatie ervoor staat.