“Wij werken al jaren met Invicta samen en maken gebruik van Invenna. Sinds april 2013 maken wij ook gebruik van de campagne management oplossing ‘Engage’ van Invenna. Hiermee hebben we een heel flexibel en snel systeem aan onze marketing infrastructuur toegevoegd. Waardoor we in staat zijn repeterende en complexe campagnes plat te slaan en klanten nog persoonlijker te bedienen. Want daar draait het tenslotte om.”

Michiel de BakkerManager Retention & Customer Value

Invicta helpt Robeco met het verkrijgen van klant inzicht. Robeco heeft een breed aanbod aan beleggingsproducten, beleggingsdiensten en diepgaande kennis in huis. Daarmee wil Robeco haar klanten in staat stellen om hun financiële doelen te verwezenlijken. Als beleggingsspecialist is Robeco er in alles op gericht om zo goed mogelijk zorg te dragen voor de vermogens van haar klanten.

Robeco gebruik al enige jaren Invenna Insights voor het verkrijgen van klantinzicht. Sinds april 2013 maakt Robeco ook gebruik van de campagne management oplossing ‘Engage’. Waardoor Robeco in  staat is om repeterende en complexe campagnes plat te slaan en klanten nog persoonlijker te bedienen. De database is speciaal voor Robeco op maat gemaakt. Processen en acties kunnen eenvoudiger worden gemanaged.