Over Ons

Invenna® is ontwikkeld door Invicta.

Invicta opereert op het snijvlak van sales, marketing, communicatie en ICT met als doel het optimaliseren van customer intelligence. Invenna®  is door Invicta ontworpen vanuit de behoefte om marketingprocessen optimaal in te richten op basis van klantinzicht. De software is speciaal gemaakt voor en door marketeers.

Door onze creatieve kijk op data helpen we onze relaties inzicht te verkrijgen in het gedrag van hun klanten. Dit inzicht leidt tot klantkennis (het 360° klantbeeld) waarmee onze relaties op het gebied van klantenwerving en klantbehoud hun bedrijfs en/of marketingstrategie kunnen optimaliseren.

Met een team van ervaren en enthousiaste specialisten werken we op een innovatieve, informele en resultaatgerichte manier samen met onze relaties.

Onze expertise

  • Consultancy & Analyse

    Invicta kan de gegevens uit de verschillende bestanden voor u met elkaar verbinden, waardoor u een helder beeld krijgt van uw klanten. Welke zijn winstgevend? Welke kosten meer dan ze opleveren? Welk klanttype zorgt voor groei en continuïteit? Om tot dergelijke waardevolle inzichten te komen, gebruikt Invicta een beproefde methodiek.

  • Dashboards & rapportages

    Invicta ontwikkelt management dashboards en rapportages. Die tonen de KPI’s in één duidelijk overzicht. U ziet direct waarop u kunt sturen om de winst van uw bedrijf te vergroten.

  • Externe data

    Invicta is een onafhankelijke intermediair op het gebied van bestandsselectie en externe data.