Invenna Link

High precision matching module.

  • Identificatie en matching technologie

    Geavanceerde identificatie en matching technologie om binnen een Invenna omgeving een zo accuraat mogelijk uniek klantbeeld te creëren en te behouden.

  • Single customer view

    Indien een organisatie over klantgegevens beschikt die verspreid zijn over meerdere systemen die niet aan elkaar zijn gekoppeld maar wel zogenaamde touchpoint informatie bevat (zoals naam, adres, email, telefoonnummer) kan met InvennaLink klantinformatie op een zo zuiver mogelijk single customer view niveau worden gerealiseerd en gekoppeld.

  • Zelf in te stellen

    InvennaLink kan rekening houden met de verschillende wijzen waarop gegevens in systemen worden ingevoerd (door medewerkers en klanten zelf) en het feit dat binnen systemen dubbelen voorkomen. InvennaLink houdt ook rekening met verschillen in bijvoorbeeld schrijfwijzen (afkortingen, typefouten, fonetisch) en bepaalt op basis van het gewenste vergelijkings- en accuratesseniveau welke personen dezelfde zijn en kent aan personen een uniek en persistent InvennaLink nummer toe. InvennaLink kan worden ingesteld op uw specifieke situatie en wensen.